Feel the vibe

Foto’s zeggen soms meer dan duizend woorden. Bij deze een paar leuke kiekjes van de (outdoor) evenementen, ouder & kind duo’s die kwamen deelnemen.. en natuurlijk de prachtige omgeving. In het prachtige Kuinderbos, vanaf natuurkampeerterrein de Veenkuil in Bant, Flevoland.

kijk gerust even rond naar de mooie sfeerplaatjes :-).

De ontspanning van buiten zijn..

Het voordeel van deze mooie plek in Bant is, is dat er genoeg ruimte is.

Ruimte om rond te rennen, te spelen, een fikkie te maken, rond de vuurkorf te zitten, de schaduw op te zoeken.. een potje trefbal, skelteren, of frisbee gooien. 

Er is ook nog een mooi meertje waar een aantal deelnemers, die bleven kamperen, op zondag ook nog bootje konden varen. Helemaal een topervaring voor de kids! 

Aniek & Joris (10 jaar)

Druk met elkaar in gesprek tijdens één van de opdrachten.
Aniek haar woorden aan het einde van de dag:

“Vooral echt lekker spelen en ook echt nieuwe dingen horen van mijn kind. Eigenlijk is het grappig dat je zo dicht bij elkaar kan staan en sommige dingen echt niet van elkaar weet. Hoe je naar elkaar kijkt. En ja dat hebben we vandaag wel echt ervaren. Dat was echt heel bijzonder om te doen.”

Josip & Isabella (11 jaar)

Heerlijk om vader en dochter zo met aandacht en focus bezig te zien :-).

Henk-Jan & Björn (12 jaar)

HomeMaede snacks

Er werden heerlijke healthy snacks verkocht door Mae (13 jaar) van HomeMaede die graag passievol fijne snacks voorbereid. We hebben er allemaal van kunnen genieten!

'De check-in'

Tijdens de check-in kregen de deelnemers de ruimte om zichzelf (of de ander) even voor te stellen en rustig te tijd te nemen om even ‘te landen en goed aan te komen bij deze dag’. 

Tijn 10 & Björn 12

Isabella 11 & Kiana 11

Zaterdag 11 juli, in Bant.

Het was een heerlijke dag. De zon scheen, er stond een lekker windje, de perfecte omstandigheden voor een heerlijke buiten Samen dag.
Er werd trefbal gespeeld.. ouders tegen kids (en… 3x raden wie er fanatieker meededen ;-)). Er werden opdrachten gemaakt, vragen aan elkaar gesteld om over in gesprek te gaan met elkaar. Er werden complimentjes uitgedeeld en ontvangen. Er werd met elkaar ingecheckt, gespeeld, gefrisbeed, hapjes van HomeMaede gegegeten en er werd gezamenlijk afgesloten. 

Het was een mooie dag.
Zie hier de prachtige foto’s.

Sharon & Tijn (10 jaar)

Moeder en zoon die volop aan het genieten waren. We hadden het genoegen om al kennis te maken met Tijn voor het event plaatsnam. Voor een interview via Zoom. Het enthousiasme straalde er toen al vanaf!  Hij had onwijs veel zin in deze dag. En wij ook om Tijn hier zo enthousiast te ontvangen. We hebben van Tijn & Sharon genoten.

Ook voor de ouders was het een interessante opdracht. 4 minuten de tijd krijgen, waarbij de ander alleen maar luistert.
Waarbij je antwoord geeft op de vraag; hoe kom je hier aan? Hoe sta je erbij?

Ze deden uiteraard allemaal braaf en helemaal fantastisch mee :-).

En nog wat mooie plaatjes!

Scroll naar boven
Scroll naar top