Reviews

Moeder en zoon over de Common Ground buitendag

Common Ground Events buiten dag review, moeder en zoon 11 jaar;


“Het was een hele waardevolle dag de Common Ground buiten dag, zoveel verbinding gevoeld met hem! Ik voelde aan hem ook dat hem dat heel goed deed (kwam zelfs steeds lekker bij me zitten en knuffelen, daar heeft ie echt bijna nooit meer tijd voor haha). En even oprechte aandacht voor elkaar met mooie vragen en gesprekken.”

Common Ground Events buiten dag review, moeder en zoon 11 jaar;

We hebben een super dag gehad beide. En Morris zei zelfs in de auto mam dit was echt de leukste dag van m’n leven. Super blij dat we gekomen zijn en dat je op ons pad bent gekomen. 

Common Ground Events buiten dag review, moeder en zoon 10 jaar;

Wat hebben Joris en ik genoten van deze Common Ground buiten dag. Zoveel verbinding gevoeld met elkaar, mooie gesprekjes én het samen spelen. Joris vroeg me op de terugweg of ik aan je door wilde geven dat hij vindt dat je het héél goed gedaan hebt, het goed hebt uitgelegd, hij vindt je grappig en lief. Nou bij deze. Hij vroeg ook toen we nog niet eens van het terrein af waren wanneer we weer gingen. 

Ikzelf vond het héél fijn om de ruimte te voelen er echt even samen te zijn. Gewoon met z’n tweetjes en daarnaast met een prachtig mooie groep mensen en kinderen. En mij lijkt het ook tof dit vaker te doen.

Lijkt zo'n dag jou ook leuk?

Super! Laat dan hieronder even je gegevens achter.
Dan nemen we contact op als er weer nieuwe dagen gepland staan! 

Scroll naar boven
Scroll naar top