De Common Ground Programma's

Kom kennismaken

Wandel

10-14 jaar
Verdiepingsniveau
2/5

Elkaar treffen.
De titel geeft het al aan. Elkaar gelijkwaardig treffen buiten op het grasveld. Wellicht onder genot van een speels potje trefbal. Wat ook het kind in de volwassene naar boven haalt.


En dat is feest, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind om te zien. 
Een dag om lekker te spelen, te ontdekken, dingen naar elkaar uit te spreken, wat vragen te beantwoorden en wellicht ietsje bewuster van de gelijkenissen en verschillen. Natuurlijk is hieraan deelnemen al gehoor geven aan jullie relatie en dat is soms al voldoende voor een mooie start. 

Prijs vanaf 22,-
Kom samen deelnemen

Buitendag

Vanaf 14 jaar
Verdiepingsniveau
3.5/5

Ont-moeten.
Elkaar ontmoeten op een iets dieper niveau en aan de hand van een systemische benadering kijken naar de relatie en de verhoudingen binnen het (gescheiden) gezin. Kinderen vullen automatisch gaten op in het systeem en gaan soms ook (on)bewust dingen dragen. Net zoals jij ouder weer dingen van jouw ouders bent gaan dragen. Om daar een doorbaak in te maken is het handig dit onder andere de systemische hoek te bekijken. 

Prijs vanaf 75,-
Kom samen verdiepen

Verdieping

Vanaf 14 jaar
Verdiepingsniveau
5/5

Elkaar vrij spelen.
Iets wat iedere ouder wil voor zijn kind, maar wat nog niet zo makkelijk gedaan is als gezegd. Dit vergt moed, kwetsbaarheid, raakbaarheid.. voor beide partijen. Gehoor geven aan boosheid, schaamte, verraad, emotionele onbeschikbaarheid. Beetje bij beetje elkaars taal leren te spreken. Maar vooral – schoon ship maken.
Gehoor geven aan emoties, ‘de ervaring’ er laten zijn. Het lucht, licht en ruimte geven. Zodat het kan ontspannen. Zodat het vrij gaat stromen. Zodat je vrij kunt spelen. Hierbij wordt veel vanuit het lijf gewerkt, de emoties eruit laten, gehoor geven aan dat wat er uit moet. Om weer vrij te kunnen spelen. En elkaar vrij te spelen. 

Prijs vanaf 99,-
Scroll naar boven
Scroll naar top