Meer over mij

Ik ben Tessa Karim, geboren op 30 april 1988. 
Mijn persoonlijke missie is nieuw bewustzijn creeeren. Voor Common Ground heb ik deze missie aangescherpt naar: 
Kinderen zo jong mogelijk Vrij Spelen. 

Vrij spelen van projectie en systemische ballast. Zodat kinderen kunnen floreren in hun unieke zijn.   

Het vrije kind zijn. Dat wil toch iedereen? 

Algemene feitjes op een rijtje

Voor wie?

Waar? 

Wanneer?

Tijd?

Wat doen we? 

Kosten?

CommonGround ouder en kind Augustus, opdracht in het bos

De afgelopen jaren heb ik verschillende kidscamps begeleid, zowel in het buitenland als binnenland. 
Ook geef ik trainingen op middelbare scholen voor FC de Krachtpatsers. 
En besef en voel ik heel sterk hoe ‘kwetsbaar’ en puur ze nog zijn vóór de middelbare school. 
Een mooie leeftijd om ze kennis bij te brengen over eigen keuzes maken, zelfbewustzijn en stil te staan bij vragen als; hoe ze graag de middelbare school tegemoet willen treden? 

Tijdens trainingen op middelbare scholen heb ik ervaren dat er in deze fase (middelbare schooltijd) veel meer weerstand heerst om hierbij stil te staan. Ze zijn lekker aan het puberen en zetten zich af.
Niet meer dan logisch uiteraard.

Hier komt mijn motivatie vandaan om te werken met de jeugd die nog vóór de overstap naar de middelbare school gaan zit of deze overstap net heeft gemaakt. En ik kan mijn geen betere vruchtbare bodem bedenken dan dit samen met één van je ouders bewust aan te gaan.

Scroll naar boven
Scroll naar top